• VoIP telekommunikáció

  • Távoli segítségnyújtás

  • Együttműködő rendszerek

  • Optimalizált hálózatok

  • Átfogó megoldások

Cégünk minden tevékenységére jellemző a precizitás, a gyorsaság és a kedvező ár, de ezek közül egyidejűleg legfeljebb kettő választható!

VoIP alközponti rendszerekCall center

Kommunikációs hálózatok

Cégismertető

Az ALT-Y Telekommunikációs Kft. 1996-ban jött létre. Magyar magánszemélyek tulajdonában áll, akik a megalakulás óta aktívan közreműködnek a vállalkozás szakmai és a vezetői teendőinek ellátásában.

Minden egyes munkatársunk már 1990 óta a távközlés valamelyik ágazatában tevékenykedik, így ezen a területen meglehetősen nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Eleinte elsősorban hagyományos telekommunikációval, hálózatok építésével és üzemeltetésével foglalkoztunk. Sok éven keresztül több vállalat (pl. PEPSI, MOL, Delphi Corporation, Electrolux, Lear Corporation) illetve intézmény (pl. Nógrád megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság, Budai Központi Kerületi Bíróság, Sárospataki Comenius Főiskola, Munkaügyi Bíróság) alközponti rendszerének vagy hálózatának telepítőjeként illetve szerződéses karbantartójaként az ország egész területén kellett gyorsan és hatékonyan munkát végeznünk.

Később a távközlési rendszerek egyre szerteágazóbb fejlődésével összhangban a fő tevékenységünk kiegészült az informatikával, hálózati integrációval, call centerekkel, VoIP technológiával, valamint ezek határterületeivel. Mindezeket természetesen a piaci változásokat figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük.

A munkáink során számos olyan projektben veszünk részt, amelyekben komplett gyengeáramú rendszereket valósítunk meg. Ezekben a hálózatokon, a telekommunikáción és az informatikán túlmenően általában videokonferencia, biztonságtechnikai, beléptető, videokamerás megfigyelő, intelligens épületvezérlő és felügyeleti rendszerek szerepelnek.

Főbb tevékenységeink:

·       üzleti kommunikációs rendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése,

·       VoIP és hagyományos telefonalközpontok telepítése, programozása, karbantartása,

·       VoIP alközponti rendszer importálása, nagy- és kiskereskedelme,

·       call centerek telepítése és üzemeltetése,

·       kommunikációs hálózatok építése, karbantartása,

·       komplett gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése,

·       strukturált és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése,

·       hang- és adatkommunikációs hálózatok mérése, elemzése, optimalizálása,

·       hang és adathálózatok integrálása, IP telefónia bevezetése,

·       vezeték nélküli hangkommunikációs és adathálózatok telepítése, üzemeltetése,

·       informatikai hálózatok üzemeltetése, rendszergazdai tevékenység,

·       számítástechnikai termékek, szoftverek forgalmazása, telepítése, karbantartása.

 

Természetesen minden egyes területen nagy hangsúly fektetünk a szakmai képzésekre. Nem arra törekszünk, hogy a piacon található minden termékhez értsünk, mert az úgysem eredményezne elmélyült tudást, inkább arra koncentrálunk, hogy a gondos tájékozódás során kiválasztott rendszereket részleteiben és összefüggéseiben is alaposan megismerjük, és erre a megbízható tudásra alapozva képesek legyünk megoldani az adott rendszer telepítésekor és üzemeltetésekor megvalósítandó nehezebb feladatokat is.

Több gyártó és forgalmazó cégnek vagyunk a közvetlen vagy közvetett partnere. Az ő szakmai tanfolyamaik és támogatásuk révén biztosítjuk munkatársaink alapos és naprakész tudását.

IP alapú és hagyományos alközponti rendszerek területén:

·       Yeastar

·       Alcatel-Lucent

·       Ericsson/Aastra/Mitel

Vezeték nélküli hálózati megoldások területén:

·       Enterasys/Extreme Networks

·       Aruba Networks

·       NEC

Kábelezési rendszerek területén:

·       Panduit

·       Avaya

·       Krone

·       Legrand

A távközlési és informatikai kommunikációs és hálózati megoldások egységesülése is egyre kiemeltebb szerepet kap tevékenységeink között. A két terület konvergenciája arra késztet minket, hogy egységesen kezeljük az üzleti kommunikációs megoldásokat, és integráljuk az egyes területen szerzett tapasztalatainkat. A telekommunikáció egyik legjelentősebb irányvonalának az IP alapú megoldások alkalmazását tartjuk, ezért erre helyezzük a fő hangsúlyt. Ebből kiindulva a piac alapos feltérképezése után a Yeastar Technology Co. Ltd VoIP eszközeinek forgalmazása mellett döntöttünk, és váltunk 2010-től a gyártó cég magyarországi importőrévé és szakértőjévé.

A saját telepítésű rendszereknél szerzett tapasztalataink és a viszonteladói kör kiépítése során a partnerektől érkezett pozitív visszajelzések maximálisan igazolták a döntés helyességét, mert a termékkör megbízhatósága és a gyártó rugalmas hozzáállása még túl is teljesítette a korábbi várakozásainkat.

RendszerkarbantartásFel↑